A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Akció

Hatékony karbantartást, de hogyan??!!

A válasz egyszerű: Termelői eszközök megbízhatóságának fejlesztése profi segítséggel!


Tervezzen előre, számoljon velünk, mert már ma érdemes a jövő évi műszaki szakmai képzésekre, karbantartási tréningekre, eszköz megbízhatósági projektek elindítására gondolnia, hogy biztosan beleférjen a költségkeretbe!

Nem ritka, hogy egy-egy cégnél az évközi fejlesztési törekvéseknek az előző évben kialakított, már lekötött költségkeret állja útját. Ilyenkor, ha nem elég "erős kutya" a karbantartási, vagy termelési vezető, aki a fejlesztést kezdeményezi, félre teszik az elképzelést, aztán később könnyedén elmossa az idő. Fejlődésre/fejlesztésre nem marad pénz, ismét a régi mókuskerékben kell tekerni egész évben.

3

ÖN NE JÁRJON ÍGY! Alapozza meg jövő évi fejlődését most! Segítünk!

Két utat is javaslunk Önnek:

1. Az éppen most esedékes jövő évi budget tervezés során szakmailag megalapozott, az elérhető eredményeket is bemutató koncepcióval a kezében győzze meg a felső vezetést egy fejlesztő program beindításáról, forrásának elkülönítéséről!<br/ >
Budget tervezés, fejlesztési forrás elkülönítés:
Kérje szakértő tanácsadóink segítségét az igényeikre testreszabott fejlesztési koncepció kidolgozásához, amely megalapozza a budget tervezéshez szükséges "alkupozícióját"! Ön elmondja milyen fejlesztésben gondolkodik, Mi átnyújtjuk Önnek a céljai eléréséhez vezető "útitervet", egy fejlesztési projekt koncepciót! Ezzel a tervvel Ön képes lesz meggyőzni majd vezetőit, és jövőre "mindössze" annyi a teendő, hogy végrehajtsuk a programot, és szállítsuk az eredményeket!

2. Az idei év költségkeretének maradékát használja fel a hatékonyság növelésére!<br/ >
Az idei évi költség keret hatékony felhasználása:
A jövőre végrehajtandó fejlesztést készítse elő, már idén képeztesse kollégáit a korszerű karbantartás, a termelési hatékonyság, a veszteségtudatos vállalati működés alapelveire! Vigyázzon! Ha pusztán csak két-három nap "mozizásra" küldi kollégáit, nem sok hasznát veszik majd az ismereteknek és a cég sem profitál belőle! Gyakorlatias képzéseink ismertetik a korszerű módszereket, és készségszintű tudást adnak!

Kérje képzési tematikáinkat, vagy tekintse meg azokat honlapunkon!

3

Ne habozzon! Lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb, hogy már most megszerezze a jövő évi fejlesztési elképzeléseihez az új forrást!


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse kollégáinkat, akik a következő szakterületeken állnak rendelkezésükre:


Fekete Gábor - Karbantartás-fejlesztési és TPM tanácsadó / ICG Stádium Kft.
Elérhetőség: 20/973-2866, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Gábor munkája során a sajáterős karbantartási rendszerek fejlesztésével, TPM, RCM és hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetésének támogatásával foglalkozik: beleértve a kisebb, egy telephelyre vonatkozó bevezetéseket és a nagyméretű, akár több éves fejlesztési programokat is, elsősorban Magyarországon.
Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal működött már együtt eddigi pályafutása során, mint a Leadec (korábban Voith Kft.), Dome FSG, Raiffeisen Bank (FM részleg), Delphi, Grundfos, General Electric négy különböző gyára, Pick, BPW, Kanizsa Trend, Szatmár Optika.

Fekete Gábor


Péczely Csaba - TPM, LEAN tanácsadó / ICG Stádium Kft.
Elérhetőség: 20/964-4648, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM, vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott kiadvány a témában.
2006 óta támogatja a TPM, a Lean és a hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetését multinacionális vállalatok gyáraiban. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó projektektől kezdve nagyméretű, több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Nestlé, Knorr Bremse, SCHOTT, Linamar, Haldex, Partner in Pet Food.

Péczely Csaba


dr. Péczely György - ügyvezető, LEAN tanácsadó / ICG Stádium Kft.
Elérhetőség: 20/330-5545, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


György TPM, Lean és hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetésének támogatásával foglalkozik. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó bevezetésektől kezdve nagyméretű több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Sanofi, General Electric, Schott, Bosch, Jabil, Pick.
Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott könyv a témában.

 

dr. Péczely György
Előző hónap Augusztus 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 31 1 2
week 32 3 4 5 6 7 8 9
week 33 10 11 12 13 14 15 16
week 34 17 18 19 20 21 22 23
week 35 24 25 26 27 28 29 30
week 36 31

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.