A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Varju János - Bebusch Hungária Kft.

Az oktatás nagyon színvonalas, és összeszedett volt. Az elméleti tudás megszerzésével, a gyakorlatban történő alkalmazás után, is kijelenthetem, hogy eredményesen használom az oktatáson tanultakat.
Mind, a hétköznapi életem, mind a munkahelyi időtöltésem során is előnyömre tudom használni, mert pozitív változást hozott.

Művezetői képzés, 2017. szeptember 20.

 

Hirskó Renáta - BorsodChem Zrt.

Több képzésen voltam már, én is tartok tréninget, ezért kicsit "kritikusabb szemmel" figyelek, de most le voltam nyűgözve. Nóra és Gyuri nagyon felkészült és jó stílusú trénerek, és egy fantasztikusan összeállított, egymásra épülő képzésen keresztül ismerhettük meg a lean alapjait és a jó vezető számára szükséges alapvető vezetői készségeket. Csak ajánlani tudom ezt a tréninget mindenkinek.

Művezetői képzés, 2016. november 23-24.

 

Bajzék Ádám, Bakony Ipari Kerámia Kft.

“Nagyon jó hangulatú volt ez a két nap.
2016. március 18-19., Művezetői képzés

Török Sándor, TPM vezető, Haldex Hungary Kft.

“A TPM-mel kapcsolatban meg voltak elégedve az Auditorok olyannyira, hogy példaként szeretnék állítani a többi gyár elé világszerte.
Ezúton is szeretném megköszöni a magam és a Haldex Hungary Kft. nevében, hogy a TPM-területén sikerekben és eredményekben gazdag évet zárhatunk 2015-ben.”

2015. november

Máté Ferenc, Clarion Hungary Elektronikai Kft.:

A Clarion Hungary Elektronikai Kft. egy 100%-ban japán tulajdonú vállalat, amely a kezdetektől elkötelezett az 5S és a Toyota Production System elvei mellett. Ennek eredményeként 2014. januárjában az Automata Beültetési Osztályon felülvizsgáltuk eddigi eredményeit és a fejlődés további lehetőségeit, ennek eredményeképpen elköteleztük magunk az átállási idők felülvizsgálata, csökkentése és a váltási folyamatok fejlesztése mellett.

Ebben a feladatban az A.A. Stádium Kft-t kértük fel, hogy a SMED módszert hatékonyan használva eredményesen tudjuk elvégezni a kitűzött feladatokat.
A képzésen résztvevő kollégák kiválasztásakor ügyeltünk arra, hogy minden műszakból és lehetőség szerint, a legtöbb területről (műszakon belül) kerüljenek ki a résztvevők, akik jelenleg a SMED munkacsoportot alkotják.

Az oktatás során az előadó jó hangulatot teremtve, megfelelő szakmai ismerettel és kiváló kommunikációval sikeresen fenntartotta a résztvevők figyelmét és aktivitását, amely azt eredményezte, hogy az oktatással és közös munkával eltöltött 3 nap és a közben eltelt idő folyamán a változási folyamatok pozitív irányba változtak. Fejlődött a szabályozottságuk, csökkenő tendenciát mutatnak az átálláshoz szükséges idők, miközben a dolgozók véleményét, észrevételeit folyamatosan figyelembe véve egy mindenki számára és minden követelménynek megfelelő új folyamatot vezettünk be.

A résztvevő kollégák az oktatás színvonala és a vállalat vezetősége által mutatott elkötelezettség miatt, nem csak a munkájukat fejleszthették, de közben egy kiváló csapatot is alkottak, ami nagyon nagy érték.

Köszönöm a magas színvonalú képzést az A.A. Stádium Kft. munkatársainak.

Nagykáta, 2014. január 30.

 

Pocsai István - NI Hungary Kft. - Termelésvezető

"Megteremtik az együtt/egymástól tanulás lehetőségét egy olyan szakamai fórumon, ahol betekintést nyerhetünk Magyarország vezető nagyvállalatainak a működésébe, de nem csak a sikert és csillogást, hanem a nehézségeket is látjuk. Őszintén véleményezhetjük mások munkáját és a problémáinkra sokszor megoldást kapunk más vállalatok gyakorlataiból."

2014. május

Dulin Judit - KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. - HR vezető

„Az A.A. Stádium olyan aktuális témákkal foglalkozik, melyek a legtöbb cég életében jelentkeznek.  A Vállalati Kultúra konferencia helyet adott az ismeretek bővítésének, a tapasztalatok megosztásának, és az újabb fejlesztési ötletek megfogalmazásának. A konferencia lean szemléletben zajlott.”

2014. május

Fejérdi Ildikó - JOST-Hungária Bt. - HR Manager

"Az A.A.Stádium Kft. által szervezett rendezvényt szívesen ajánlom másoknak is! A profi lebonyolításon, az exkluzív helyszín kiválasztásán, a bennünket körülvevő pazar ellátás és programok megszervezésén kívül remek szakmai programot állítottak össze a II. HR konferenciára. Elejétől a végéig élvezetes, tartalmas előadásokat hallgattam nagyszerű előadóktól, rengeteg hasznos szakmai tapasztalattal lettem gazdagabb. A munkámhoz új energiákat, motivációt és ötleteket adott ez a három nap. Köszönöm! Ha tehetem, a jövő évi rendezvényre nemcsak egyedül megyek, hanem ajánlani fogom a vezető kollégáimnak is!"

2014. május

Felina Hungaria Kft.

  • Nagyon tetszett, hogy az előadó nagyon gyakorlatias, példái az életből merítődnek, így hamar tud reagálni a kérdésekre.
  • A játékok nagyon helyénvalóak, bizonyító jellegűek.

2014. március 27-29.

Lénárt Szabolcs és Szűcs Ágnes - KÉSZ Holding Zrt.

„Közel 20 éve rendezgetem a KÉSZ Vállalatcsoport ügyes-bajos dolgait, több, mint 10 éve a működés, a szervezet, és a humán tőke oldaláról. Ebben az időszakban arra törekedtem, arra törekedtünk vezetőtársaimmal, hogy piaci kapcsolatainkban nyitott, transzparens, míg belső működésünkben, üzleti modellünkben zárt, egymással szinergikusan jól működő, kapcsolódó elemek üzleti, szervezeti kultúráját hozzunk létre. Viszonylagos és „idézőjeles” zárkózottságunk miatt, nem vagyunk részesei konferenciáknak, előadásoknak, a KÉSZ működése tudatosan nem szakmai közbeszéd tárgya. Azt gondolom, e körülmény miatt, az átlagos résztvevőnél jobban hatott rám, ránk a konferencia anyaga. Nagyon magas szinten, több oldalról megközelített, növekedési, válságkezelési stratégiákat, helyzeteket, botlásokat, próbálkozásokat, megoldásokat láthattunk hallhattunk, kíméletlen (ön)kritikával. Olyan témakörökben, amelyek nálunk a féltett üzleti titkok közé tartoznak. Rengeteg inspirációval lettem gazdagabb, melyeket úgy hiszem bárki számára megfontolásra érdemesnek tudok tiszta szívből ajánlani. Köszönöm, hogy ezt a mérhetetlenül profi és mély anyagot, ilyen „instant” módon előállítottátok nekünk!” 
2013. január

 

Előző hónap Szeptember 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 36 1 2 3 4 5 6
week 37 7 8 9 10 11 12 13
week 38 14 15 16 17 18 19 20
week 39 21 22 23 24 25 26 27
week 40 28 29 30

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.