A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Karbantartási képzések - A hatékony karbantartás, tudomány!

Hisszük hogy nem pusztán az eszközöket és a rendszereket kell fejlesztenünk! Hiszen minden rendszerünket, így a karbantartást is emberek – a kollégáink – működtetik, ezért kiemelt fontosságú, hogy birtokában legyenek a korszerű szaktudásnak!

Mit kezdene egy rutinos - „öreg róka” - karbantartó, ha a kezébe adnánk egy rezgésmérő, trendelemzésre felkészített műszert? Mit kezdhetne egy CMMS szoftverrel, ha fogalma sincs annak felépítéséről, előnyeiről, használatáról? Miért szolgáltatna bármilyen adatot, és mennyire figyelne azoknak a pontosságára, ha nem tudja mi végre is az adatgyűjtés, ki milyen következtetéseket von le azokból?

       

A kérdések sorát kilométer hosszan lehetne folytatni, tény azonban, hogy még mindig túl sok vállalat jár tévúton műszaki szakemberei „tudásának karbantartása” terén, amennyiben csak a kiválasztási folyamatra koncentrál, de utána már szinte semmit nem foglakozik a kollégák tudásával.

Úgy véljük, csak a legszerencsésebb esetekben lehetséges éppen olyan tudásanyaggal rendelkező munkaerőt felvenni – egy igen munkaigényes felvételi procedúra során - amelyre pont szükség van a vállalatnál. De vajon az a tudás mindig elegendő lesz? És ha nem, akkor honnan fogják felcsipegetni az új információ morzsákat a kollégák? Véres verejtékkel, és a mindennapok során kísérletezve, vagy tapasztalt szakértők által szervezett, gyakorlat orientált képzéseken megalapozva, és tovább fejlesztve?

Képzési portfoliónkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek segítségével a gépkezelőknek szánt autonóm karbantartástól, a karbantartó kollégákon és a karbantartást tervező mérnökökön át egészen a speciális támogató mérnök kollégákig mindenki számára átadható legyen a korszerű szaktudás! 

Felkeltettük az érdeklődését?

 
Hozzászólás, kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén. 

Előző hónap Április 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5
week 15 6 7 8 9 10 11 12
week 16 13 14 15 16 17 18 19
week 17 20 21 22 23 24 25 26
week 18 27 28 29 30

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.