A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
II. Vállalati Kultúra és Hatékonyság Konferencia
Esemény kezdő dátuma:  2014. Május 13. , Kedd
Esemény befejező dátuma:  2014. Május 15. , Csütörtök
Évi 50 – 60 céget látogatok meg. Közülük sokan alkalmazzák a „japán módszerek” valamelyikét. A sok jól – rosszul használt kifejezés csak úgy röpköd, de ami közös: a felkeresett partnerek többsége elégedett és büszke az elért eredményeire. A tényleges hatékonysági eredmények között azonban igen jelentős az eltérés. Van olyan cég, amely nemzetközi szinten is kiemelkedőt produkál, míg mások a régi idők szocialista nagyvállalataira hajaznak.

Hasonlók a technológiák, az alkalmazott módszerek, a körülmények, de valami nagyon más, és a sikerrel szemben áll: az önbecsapás, jobb esetben a részsiker.

Hatékonyság fejlesztési (főleg Lean, TPM) projektjeinknél is hasonlót tapasztalunk. Egyes esetekben a partnercégnél szinte repesve várják a fejlesztést és tényleg kiemelkedő sikereket érnek el, más esetekben véres verejtékkel alig tudunk felmutatni valamit.

Mi a különbségek oka? Ugyanazokat a technikákat alkalmazzuk, ugyanazok a tanácsadók és ugyanaz az erőfeszítés. A különbség mégis akkora, mint amekkorát a Himalája és a Gellért-hegy között láthatunk.

Sok éves megfigyelés, elemzés után kb. 2010-re eljutottunk oda, ami ma már egyre triviálisabbnak tűnik: a vállalati kultúra, háttér nem hagyja olyan egyszerűen magát. Az eredményekben a különbségek rendre ide vezethetők vissza. De vajon befolyásolható-e, fejleszthető-e a vállalati kultúra? Kinek a dolga ezt megtenni? Személycsere vagy fejlesztés? Izgalmas kérdések és tanulságos válaszok. Ezt várhatja a szakma legjobbjaitól.

Jöjjön el és ne csak tanuljon, hanem vitatkozzon, érveljen vagy tanítson! Ez várható rendezvényünktől, amely 2014. május 13-15-én lesz Vecsésen a Budapest Airport Hotel Stációban****.

Kikre számítunk? A hatékonyság fejlesztési projektek vezetőire, kulcsembereire a termelésből, a karbantartásból, a fejlesztési csapatokból és a HR-ről.

Regisztráljon a http://www.vallalatikultura.hu/regisztracio oldalon.

Az árakról részletesen a http://www.vallalatikultura.hu/regisztracio oldalon tájékozódhat.

 

További kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére:

Szíjj Mariann

20/989-41-28

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelettel és üdvözlettel:

dr. Péczely György

Előző hónap Május 2014 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 18 1 2 3 4
week 19 5 6 7 8 9 10 11
week 20 12 13 14 15 16 17 18
week 21 19 20 21 22 23 24 25
week 22 26 27 28 29 30 31

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.