A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Diagnosztika-EDU 2017 Műszaki diagnosztikai szimpózium
Esemény kezdő dátuma:  2017. Május 30. , Kedd
Esemény befejező dátuma:  2017. Június 01. , Csütörtök
Diagnosztika

Diagnosztika-EDU 2017 Műszaki diagnosztikai szimpózium


"Műszaki diagnosztika, professzionális állapotvizsgálat elérhető közelségben"

Időpontja: 2017. május 30. - június 1.


Helyszíne: A megújult Magistern Wellness Hotel Siófok, Beszédes József sétány 72.

Az ország egyetlen gyakorlatorientált műszaki diagnosztikai rendezvénye.

 

Letölthető előadások


Tisztelt Kolléga!

Szeretné bevezetni Vállalatánál a műszaki diagnosztikát? Esetleg tett már erre erőfeszítéseket, de úgy gondolja még fejleszthetők a kialakított rendszerek? Vagy talán hallotta/tanulta, hogy milyen előnyöket nyújthat a műszaki diagnosztika, de segítséget szeretne, hogy hogyan induljon az alkalmazása? Belevágna a prediktív karbantartás magas szintű alkalmazásába, de ahány szolgáltatót felkért annyiféle diagnózist kapott (ugyanarra a berendezésre)? Esetleg ellentmondásos információk jutnak el Önhöz a technika eredményességével kapcsolatban?


Ön is sikerrel alkalmazhatja a műszaki diagnosztikát, ha professzionális alkalmazók avatják be a szakma rejtelmeibe!


Mi segítünk Önnek tisztán látni! Szánjon időt a tájékozódásra, hogy megalapozottan dönthessen! Szimpóziumunkon Ön megismerkedhet a hazai műszaki diagnosztikai oktatás jeles képviselőivel (Szegedi Tudomány Egyetem; Miskolci Egyetem) akik testközelbe hozzák ezt a misztifikált tudományt. Jelentős tapasztalattal rendelkező diagnosztáktól hallhat érdekes esettanulmányokat a termográfia, és a hidraulikus rendszerek műszeres vizsgálata témaköreiben, lehetősége lesz, hogy velük vitassa meg kételyeit, és kapjon hiteles tájékoztatást. Megismerkedhet egy telepített rezgésvizsgálati rendszerrel, amely kiemelt berendezések magas színvonalú állapot kontrollját képes biztosítani. Találkozhat szerszámgépek új mérési technológián alapuló, gyors/pontos geometriai beállításának eszközeivel és módszereivel, amelyekkel beállítási időt és selejtképződést is csökkenthet.

Idei Diagnosztika-EDU rendezvényünk a színvonalas előadásokon felül egyedi lehetőséget kínál a résztvevőknek:

Ellátogatunk a Paksi Atomerőműbe (2017. május 31-én), ahol három izgalmas területre kalauzolnak el bennünket. A diagnosztikai csoport vezetője egy különleges műszeres vizsgálati módszerrel ismerteti meg a résztvevőket, továbbá megtekinthetjük a Karbantartási Gyakorló Központot. A résztvevők kipróbálhatnak(!) egy jelenleg is napi alkalmazásban levő diagnosztikai módszert/eszköztípust.

Nálunk megoldásokat talál arra, hogyan lehetséges:

 • Sajáterős diagnosztikai csoport hosszú távú működtetése
 • Jelentős géphibák/termeléskiesések megakadályozása
 • Javítások minőségének visszaellenőrzése
 • Rejtélyes rendellenességek okainak biztos kezű azonosítása
 • Részletes és megbízható állapot értékelés a mérések alapján

Jöjjön el rendezvényünkre, és győződjön meg Ön is arról, hogy a műszaki diagnosztika hogyan segít a karbantartási feladatok idő és erőforrás szükségletének csökkentésében, hogyan segít alkatrész pazarlás nélkül a meghibásodások valódi megelőzésében, hogyan segít csökkenteni az alkatrész raktárban lekötött tőkét a működés veszélyeztetése nélkül, és hogyan eredményez ezzel együtt nagyobb megbízhatóságot az Ön eszközeinek!


Fontos: Rendezvényünk szakmai találkozó. Szakemberek találkoznak szakemberekkel. Kapcsolatokat építünk, ismerkedünk, újdonságokat osztunk meg egymással és mindnyájan tanulunk. A szakmai barátság aranyat ér! Kár lenne kihagyni.


Kiknek ajánljuk a rendezvényünket:

 • Karbantartási vezetőknek
 • Karbantartási csoportvezetőknek
 • Műszaki vezetőknek
 • Mérnökségi vezetőknek
 • Vállalati diagnosztikai szakembereknek
 • és minden más, a téma iránt érdeklődő szakembernek

A rendezvény ideje alatt az elhelyezés: A Magistern Wellnes Hotel***⁺ a Balaton déli partján Siófok-Aranyparton található. Egy- és kétágyas, fürdőszobás, telefonos, televíziós, minibárral, internet-elérési lehetőséggel, balkonnal rendelkező szobákban.

 

 

Bővebb információ:

Sztojkov Lívia: +36 20/4442-920, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Előző hónap Május 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 18 1 2 3 4 5 6 7
week 19 8 9 10 11 12 13 14
week 20 15 16 17 18 19 20 21
week 21 22 23 24 25 26 27 28
week 22 29 30 31

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.