A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Performance Story Board Nyílt Nap
2017. Október 11. , Szerda
AAS_Logo

Digitális Lean eszközök szakmai nap

2017. október 11., szerda.

PSB_Logo

Ajándék!

JELENTKEZÉSE MELLÉ 6 HÓNAPOS
LICENSZT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Jelentkezem

A Lean bevezetése során az átláthatóság és az egyértelmű feladatok, felelősségkörök megteremtéséhez például feladatlisták, sztenderd folyamatok vagy auditok válnak szükségessé. Elegendő ezek kézbentartására egy nehézkes táblázatkezelő, vagy professzionális, mondhatni Lean megoldást akarunk?
A 21. század digitális fejlődése számos új lehetőséget és paradigmát hordoz magában. Hogyan kapcsolódik ez a Lean gondolkodásmód jobb megértéséhez? Hogyan támogatja a Leanben rejlő lehetőségek hatékonyabb kihasználását?

Jöjjön el rendezvényünkre és ismerje meg a PERFORMANCE STORYBOARD által nyújtott lehetőségeket.

6 hónap ingyen!
PSB Modulok


Miben segíthet a PERFORMANCE STORYBOARD?


A folyamatos fejlődésért vívott küzdelem során rengeteg időt és energiát emészt fel az átláthatóság megteremtése, a világos kommunikáció, valamint a meghatározott feladatok következetes nyomonkövetése.
A PERFORMANCE STORYBOARD eszközei segítséget nyújtanak a vizuális irányítás megteremtésében, a rendszeresen végzett feladatok egyszerűsítésében és a folyamatos fejlődésben, valamint segítenek a kockás füzetek és táblázatok rengetegében rejlő akadályok leküzdésében.


Miért pont a PERFORMANCE STORYBOARD?

 • 25 %-kal is rövidülhet az intézkedések átfutási ideje
 • Akár 45 %-os növekedés a KPI-ok tekintetében
 • Javulj a hierarchia szintek közötti kommunikáció és átláthatóság
 • Növeli a dolgozók motiváltságát és elégedettségét
 • Javítja a valós idejű információfeldolgozás minőségét és megbízhatóságát

Tudta, hogy az emberek átlagosan napi 1,8 órát töltenek információk utáni kutatással, ami heti szinten 9,3 órát jelent? Ez az idő bizony semmilyen hozzáadott értékkel nem bír!


Mi is az a PERFORMANCE STORYBOARD?


A PERFORMANCE STORYBOARD egy digitális megoldás számos olyan eszközzel, amelyek kialakítása a Lean alapelvein nyugszik. Támogatja a Lean módszerek gyakorlati megvalósítását, működésük hatékonyabbá tételét.
Ajánlott:

 • 5S, Kaizen, TPM - Total Productive Maintenance rendszerek támogatására, PDCA és DMAIC elveken nyugvó veszteségcsökkentő és problémamegoldó projektek segítésére
 • Támogatja a 8D riportokat, A3-as elemzéseket, bekövetkezett meghibásodások elemzését, balesetveszélyes helyzetek kezelését, géphibák vagy egyéb rendellenességek menedzsmentjét, a mérőszám követést, projektek és napi feladatok nyomon követését, az auditok rendszerének következetes működését, stb.
 

Kiknek ajánljuk?


Azoknak a személyeknek, akik vezető szerepet töltenek be szervezetük Lean átalakulásában és működési kiválóságának megteremtésében, beleértve:

 • Gyárigazgató
 • Termelési vezető
 • Műszaki vezető
 • Karbantartás vezető
 • Lean vezető
 • Termelési osztályvezető
 • Műszakvezetők
 • Projektvezetők
 • Mérnökség
PSB
Tematika

A rendezvény házigazdái:


Bojan Šinkovec - PERFORMANCE STORYBOARD INSTRUCTOR / Demetra Lean Way

Bojan Šinkovec has over 20 years of experience with lean methods and tools, especially with TPM - Total Productive Maintenance, Kaizen and 5S. According to the broad knowledge and experiences obtained from Lean methods and projects, mostly in the automotive industry, he is working last years as Consultant on various projects of production optimisation. His special knowledge, experiences and leadership efforts have led to measurable results when factories meet the world's best performances and best practice.

Aleš Hočevar - PERFORMANCE STORYBOARD INSTRUCTOR / Demetra Lean Way

Aleš Hočevar has been working as a head of the support centre for PERFORMANCE STORYBOARD and also a practitioner in lean manufacturing methods and tools. It is one of the pillars of development and the introduction of new improvements to individual tools. He is indispensable for the implementation of tools in practice, as well as the linking and help of tool users.

Péczely Csaba - TPM, LEAN, CMMS tanácsadó/ A.A. Stádium Kft.

Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM, vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott kiadvány a témában.
2006 óta támogatja a TPM, a Lean és a hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetését multinacionális vállalatok gyáraiban. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó projektektől kezdve nagyméretű, több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Nestlé, Knorr Bremse, SCHOTT, Linamar, Haldex Partner in Pet Food.

   

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Időpont:

2017. október 11., szerda

Jelentkezési határidő:

2017. október 6., péntek

Helyszín:

Airport Hotel Stáció****

Cím (+ térkép link) :

2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Parkolás:

A hotel parkolójában, a rendezvényre hivatkozva

(A belépéskor kapott vonalkóddal, kérjük, a recepciónál igényelje a díjtalan kilépésre jogosító kódot)

Részvételi díj:

A jelentkezési lapon található díjszabás szerint

Jelentkezési lap letöltése:jelentkezem3

Kitöltött jelentkezési lapját az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal Pataki Tímea rendezvény koordinátor kolléganőnkhöz. (Tel: 20/989-41-28)

*A programváltozás jogát fenntartjuk

Előző hónap Október 2017 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 39 1
week 40 2 3 4 5 6 7 8
week 41 9 10 11 12 13 14 15
week 42 16 17 18 19 20 21 22
week 43 23 24 25 26 27 28 29
week 44 30 31

Hírlevél feliratkozás

  
Depository

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.