A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Veszteségcsökkentő projektek vezetése a gyakorlatban Workshop
2019. Április 16. , Kedd
LOGO

Veszteségcsökkentő projektek a gyakorlatban Workshop

2019. április 16., kedd


Akció

2 fő regisztrációja esetén 15%, 3 fő regisztrációja esetén 25 % kedvezményt adunk minden résztvevő részvételi díjából a teljes regisztrációs időszakban! (*Az akció az étkezés díjára nem vonatkozik!)

Jelentkezem

kep

Öntől is gyorsan jelentkező, tartós javulást várnak vezetői a veszteségek csökkentésében?
Úgy gondolja, hogy e munkák irányítása nem csak a felső vezetés feladata lehet?

Jöjjön el képzésünkre, és ismerje meg esettanulmányokon, gyakorlati feladatokon keresztül a Veszteségcsökkentő projektek vezetésének és kivitelezésének módszertanát.


Segítséget kaphat a projekttémák megalapozott kijelölésében, a végrehajtó csapat összeállításában, az elemzések és a hozzájuk kapcsolódó akciók meghatározásában, követésében, valamint az eredmények értékelésében, bemutatásában.

A résztvevők a képzési anyagot összefoglaló dokumentumokon túl sablonokat is kapnak, amelyek segítségével a munkahelyükön is alkalmazni tudják majd a Veszteségcsökkentő projektek vezetésének módszereit.

Kiknek ajánljuk a képzést?


A Workshopot termelési középvezetők, mérnökök, karbantartók és a vállalati működés kulcsszereplői számára állítottuk össze. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék jobban megérteni, hogy a veszteségcsökkentő projektek egyes fázisaiban hogyan lehet jó döntéseket hozni, akik szeretnék elkerülni a hosszú, eredménytelen projekteket.

A Workshop olyan gyakorlati projektmenedzsment, Lean, TPM eszközök használatára tanít, amelyekkel nagyban javítható a veszteségcsökkentő projektek hatékonysága.


TEMATIKA letöltése:

Tematika

Jelentkezési lap letöltése:

Jelentkezem

A worshop fő céljai:

  • Felhívni a figyelmet a folyamatos veszteségcsökkentés fontosságára, valamint bemutatni, hogy a módszer miként alkalmazható ipari környezetben.
  • Képessé tenni a résztvevőket saját vállalatuknál a súlyponti veszteségek azonosítására
  • Bemutatni, hogyan érdemes a veszteség visszaszorítási munkát sztenderdizálni, hogyan segítenek a sztenderdek a gyenge pontok azonosításában, és hol húzódik a szabványosítás határa.
    Összességében, hogyan kerülhetjük el a "rétestészta" módjára nyúló projekteket, az egymásnak feszülő kollégákat, az eredménytelenséget.
  • Segítséget nyújtani a résztvevőknek abban, hogy
    • Új, azonnal alkalmazható ismereteket szerezzenek, amit a vállalatuknál is alkalmazni tudnak a veszteség-visszaszorító projektek során.
    • Képesek legyenek hatékonyan vezetni e munkát.

HÁZIGAZDA:

Péczely Csaba - TPM, LEAN tanácsadó / ICG Stádium Kft.
Elérhetőség: 20/964-4648, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM, vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott kiadvány a témában.
2006 óta támogatja a TPM, a Lean és a hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetését multinacionális vállalatok gyáraiban. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó projektektől kezdve nagyméretű, több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Nestlé, Knorr Bremse, SCHOTT, Linamar, Haldex, Partner in Pet Food.

Péczely Csaba

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Időpont:

2019. április 16., kedd

Jelentkezési határidő:

2019. április 10., szerda 12:00 óra

Helyszín:

Airport Hotel Stáció****

Cím (+ térkép link) :

2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Parkolás:

Ingyenesen a hotel parkolójában!

(A belépéskor kapott vonalkóddal, kérjük, a recepciónál a rendezvény vagy cégünk nevére hivatkozva igényelje a díjtalan kilépésre jogosító kódot!)

Általános menetrend:

8:00-8:15 Regisztráció és képzés kezdete, 12:30-13:15 Ebédszünet, ~ 17:00 Zárás

Részvételi díj:

A jelentkezési lapon található díjszabás szerint

Jelentkezési lap letöltése:

jelentkezem3

Kitöltött jelentkezési lapját az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.


A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal
Pataki Tímea, rendezvény koordinátor kolléganőnkhöz. (Tel: 20/989-41-28)


Tisztelettel és üdvözlettel:


Péczely György
ügyvezető


*A programváltozás jogát fenntartjuk

Előző hónap Április 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.