A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Művezetői mesterképzés
Esemény kezdő dátuma:  2019. November 06. , Szerda
Esemény befejező dátuma:  2019. November 07. , Csütörtök

Az ICG Stádium Kft. és a Trenóra Bt. nagysikerű képzésének folytatása:

Művezetői mesterképzés

2019. november 6-7., szerda-csütörtök


Akció

2 fő regisztrációja esetén 15%, 3 fő regisztrációja esetén 25 % kedvezményt adunk minden résztvevő részvételi díjából a teljes regisztrációs időszakban! (*Az akció az étkezés díjára nem vonatkozik!)

Jelentkezem

Szemlélet- és személyiségfejlesztés a vezetési és Lean eszköztár módszerein keresztül!


Az egyre súlyosbodó munkaerőhiány, a felsővezetők túlterheltsége, a szigorodó vevői és teljesítményelvárások, valamint a napjaink üzemeire jellemző automatizálás és számítógépesítettség következményeként a 21. század műszakvezetőinek szerepe gyökeres és elkerülhetetlen változás előtt áll.

A végrehajtó, az üzemi működés folyamatosságát szavatoló őr helyébe lép a felhatalmazott, kezdeményező, az üzemi fejlesztéseket irányító és összefogó vezető,akinek feladata:

  • az üzem működtetése helyett az üzemi működés fejlesztése,
  • adminisztráció helyett az adminisztráció csökkentése,
  • a problémák megoldása helyett a problémák megelőzése,
  • kollégák ellenőrzése helyett a kollégák mozgósítása,
  • a tudás kinyilatkoztatása helyett a tudás átadása,
  • a társterületekkel való érdekütköztetés helyett a társterületek bevonása.
Arany fogaskerék
 
 

A hagyományos értelemben vett 20. századi műszakvezetői feladatok, az adminisztráció, az adatgyűjtés és az üzemi működés tervezése egyre inkább automatizálttá válik. E közben a vállalati vezetők egyre szélesebb körben ismerik fel, hogy a jobbítás, a fejlődés kulcsa és leghatékonyabb mozgatója a termelési középvezetői réteg. Aki mindennapos kapcsolatban áll az értékteremtő folyamatokkal, vagyis a termeléssel. És aki éppen emiatt, a lehető legjobb pozícióban van ahhoz, hogy észlelje, megértse, és ebből következően megoldja a legfőbb problémákat. Ehhez viszont alapvetően új, fejlettebb képességek és egy megváltozott, mondhatni felsővezetői szemlélet szükséges.

Arany fogaskerék

Ma már a művezetőknek képesnek kell lenniük arra, hogy kommunikációs, motivációs eszközökkel bevonják kollégáikat a változásokba és felhatalmazzák őket a szükséges döntések meghozatalára. Meg kell tanulniuk rendszerben gondolkodni, elvonatkoztatni a saját szűken vett területüktől, hogy meglássák a társterületekkel való együttműködés fejlesztésében rejlő potenciált. El kell sajátítaniuk a szisztematikus, csapatban végzett projektmunka vezetésének a képességét, amihez meg kell érteniük a felelősségvállalásuk és a saját szerepük fontosságát.

Ebben segít 2 napos tréningünk, melyet a korábbi képzéseinket résztvevő TÖBB MINT 500 MŰVEZETŐ VISSZAJELZÉSE ALAPJÁN ÁLLÍTOTTUNK ÖSSZE!

NEM ELŐFELTÉTEL A MŰVEZETŐ ALAPKÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL!


6 vagy 9?

Vezetői készségek, vezetői- és Lean szemlélet szinergiában:


MŰVEZETŐK SZEMLÉLETÉNEK FEJLESZTÉSE

1. A fejlődés támogatása:

A fejlődés minden vállalat alapvető szükséglete, miközben a fejlődéssel járó változás önkéntelenül is ellenállást szül az emberekben. Hogyan tehető a fejlődés működőképessé, milyen módszerekkel győzhető le az ellenállás, ismerhető meg mélységében a probléma, hogy megoldások szülessenek.

Növekedés

Vezetői oldala:
A fejlődés és ezzel együtt a problémák megértéséhez elengedhetetlen a megértés, empátia, beleélés képességének elsajátítása. Ezek olyan kompetenciák, amelyek hozzásegítenek annak megértéséhez, hogy egy helyzet a kollégák számára miért evidens, vagy éppen ellenszenves, hogy egy megoldás ne csak korlátozott szempontok szerint legyen eredményes és hogy hogyan győzhető le az ellenállás.

Lean oldala:
A fejlődés első lépése a probléma definiálása. Egy konkrét, megfogható, jól megfogalmazott nehézség leküzdése emberi és szakmai oldalról is könnyebb. A kollégák motiváltabbak, ha pontosan látják, mi ellen küzdenek miközben a megoldások is célzottabbak lehetnek. Hogyan azonosíthatják a műszakvezetők a fejlődési lehetőségeket, hogyan indíthatják el a változást.

 

2. A fejlődés folyamata:

A fejlesztés a hétköznapi tevékenységektől merőben eltérő folyamat. Amíg a mindennapos munka során elvárás a hibázás minimalizálása, addig a fejlesztés során hibázás, próbálkozás nélkül nincs siker. Amíg a hétköznapokban a szabálykövetés az elvárt viselkedésforma, addig a fejlesztések során a szabályok megszegése, szabadon értelmezése a kiinduló pont. Ezt nevezzük fejlesztési paradoxonnak.

Összefogaás

Vezetői oldala:
Milyen területeken, hogyan vállaljon felelősséget a műszakvezető? Melyek az új idők kihívásai, mit tehet a vezető, hogy ne csak egy terméket, vagy szolgáltatást, hanem saját és cégének márkáját, hírnevet, közösséget építsen.

Lean oldala:
A saját vélemény és fejlesztési ötletek melletti elköteleződés, vagy az értük folytatott küzdelem nehéz és konfliktusokkal teli. Hogyan védhető az álláspont, miként adhatja át meggyőzően valaki a meglátásait?

 

3. Felelősségvállalás:

A vezetői szerep ott kezdődik, hogy az ember őszintén kimondja: "vállalom a felelősséget". Hogy beismeri, nem egy külső, meghatározhatatlan tényező, egy másik terület vagy éppen vállalati szabályozás felelős a történtekért, hanem ő maga is. Amivel együtt jár, hogy kiáll a véleménye, meglátásai, ötletei mellett és felvállalja értük a küzdelmet.

Segítség

Támogatásának vezetői oldala:
A vezető képes megteremteni a fejlődéshez szükséges környezetet, hangulatot, szakmai hátteret. Ehhez azonban tisztában kell lennie a saját korlátaival, tudnia kell, hogy hogyan kommunikál és el kell sajátítani a munka irányításához szükséges ismereteket is.

Támogatásának lean oldala:
A Lean módszertana számos eszközt vonultat fel, amelyek segítenek kitörni a fejlesztési paradoxon ördögi köréből. Mérések, adatgyűjtések, elemzések segíthetik a vezetőt és csapatát abban, hogy megértse és leküzdje a nehézségeket. Mik ezek, hogyan kell, mikor lehet ezeket alkalmazni?

Kiknek ajánljuk: Mű(szak)-, csoport- és középvezetőknek.

Ismeretek, melyekkel gazdagodhat: Fejlesztheti a vezetői szemlélet- és látásmódját és a vezetéshez szükséges képességeit, valamint megismerheti a fejlesztés módszereit, szempontjait, jó gyakorlatait emberek, rendszerek és eszközök tekintetében!

Vezetői készségek, vezetői- és Lean szemlélet szinergiában!
Tanuljon Ön is a legjobbaktól, ne érje be kevesebbel!


TEMATIKA letöltése:

Tematika

Jelentkezési lap letöltése:

Jelentkezem

A tréninget vezetik

Nagy Nóra - Trenóra Bt.

 

Nóra több mint 10 éve dolgozik trénerként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként. Korábbi életszakaszaiban tanár, majd egy nemzetközi bank kommunikációért felelős közgazdásza volt. Jelenlegi munkáiban ötvözi az előző területek tapasztalatait: az ismeretátadást és az üzleti kommunikációt. Trénerként a rugalmas, egyénre szabott irányt képviseli. Felismerte, hogy egy vezetői képzésen is ott ül az egyén a maga konfliktusaival, kommunikációs nehézségéivel, stresszel teli életformájával, így alakultak ki a tréningek komplex tematikái. A termelői szférában és középvezetők képzésében otthonosan mozog. Coachként a szupervízió alapú iskolát képviseli.

 

Nóra

dr. Péczely György - ICG Stádium Kft.

 

György TPM, Lean és hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetésének támogatásával foglalkozik. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó bevezetésektől kezdve nagyméretű több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Sanofi, General Electric, Schott, Bosch, Jabil, Pick.
Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott könyv a témában.

dr. Péczely György

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Időpont:

2019. november 6-7., szerda-csütörtök

Jelentkezési határidő:

2019. október 31., csütörtök 12:00 óra

Helyszín:

Airport Hotel Stáció****

Cím (+ térkép link) :

2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Parkolás:

A hotel parkolójában, a rendezvényre hivatkozva

(A belépéskor kapott vonalkóddal, kérjük, a recepciónál igényelje a díjtalan kilépésre jogosító kódot)

Általános menetrend:

Regisztrációs: 8:00 óra, Ebédszünet: ~12:30-13:15 között, Képzés vége: ~ 17:00 óra

Részvételi díj:

A jelentkezési lapon található díjszabás szerint

Ajánlott öltözék:

Kényelmes viselet (hölgyeknek is nadrág ajánlott)

Jelentkezési lap letöltése:

jelentkezem3

Kitöltött jelentkezési lapját az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.


A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal
Pataki Tímea, rendezvény koordinátor kolléganőnkhöz. (Tel: 20/989-41-28)


Tisztelettel és üdvözlettel:


Péczely György
ügyvezető*A programváltozás jogát fenntartjuk

Előző hónap November 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 44 1 2 3
week 45 4 5 6 7 8 9 10
week 46 11 12 13 14 15 16 17
week 47 18 19 20 21 22 23 24
week 48 25 26 27 28 29 30

Közelgő események

2020. 02. 12.
TPM Alapok tréning
2020. 03. 11.
Művezetői alapképzés
2020. 03. 19. - 2020. 03. 19.
Teamek eredményes moderálása workshop
2020. 03. 25. - 2020. 03. 26.
Agilis projektmenedzsment tréning

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.