A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Karbantartás Megelőzés Workshop
2014. November 26. , Szerda,  8:00

Karbantartás megelőzés, ki gondolná, hogy mindez jórészt HR és kommunikáció?


2014. november 26-án az Egyesült Királyságbeli DAK Consulting vezető tanácsadójával, Dennis McCarthyval tartottunk közös workshopot, melynek témája a karbantartás megelőzés volt. Ám a témamegjelölés műszaki íze ne tévesszen meg senkit. Egy új berendezés beszerzésének és beüzemelésének sikeressége legalább annyira - ha nem jobban - múlik a megfelelő kommunikáción, a szükséges oktatásokon és a projektben résztvevők felkészültségén, mint magán a műszaki tartalmon.

A rendezvényen résztvevők arról kaptak gyakorlatias információkat, hogy hogyan lehet egy új berendezés beszerzését, majd használatba vételét a lehető legzökkenőmentesebbé tenni. A karbantartási szakmai kérdéseken túl megismertek egy jól követhető tervet, mely tartalmazza, hogy mikor, kivel és milyen egyeztetésekre van szükség a későbbi nehézségek elkerülése és a könnyebb használhatóság érdekében és melyek a hasonló jellegű projektek buktatói. Nem is gondolnánk, hogy mennyi múlik egy beszállítóval való egyeztetésen és mekkora hozadéka van annak, ha ezen a végfelhasználók is jelen vannak ráadásul még egy nyelvet is beszélnek. Tanulságos példaként szolgáljon az alábbi video, melyben szemléltetett helyzet sokuk számára ismerős lehet.


Előző hónap November 2014 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 44 1 2
week 45 3 4 5 6 7 8 9
week 46 10 11 12 13 14 15 16
week 47 17 18 19 20 21 22 23
week 48 24 25 26 27 28 29 30

Közelgő események

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.