A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
III. Vállalati Kultúra és Hatékonyság Konferencia
Esemény kezdő dátuma:  2015. Május 19. , Kedd -  8:00
Esemény befejező dátuma:  2015. Május 21. , Csütörtök -  5:00

III. Vállalati Kultúra és Hatékonyság Konferencia

 
Létezik egy nehezen megfogható, tetten érhető erő, amely döntően befolyásolja egy cég működését, sikerességét, jelenét és jövőjét. Gátolja vagy éppen segíti fejlesztési projektjeit. Egy erő, amely akár a teljes vezetői és dolgozói állomány cseréje után is hat, kísértetként jelen van, és amely megfékezése vagy éppen céljaink érdekében történő felsorakoztatása tudomány és művészet is egyben. Egy erő, amely a cégegyesítési törekvéseket, a sikeresnek látszó felvásárlásokat porrá zúzhatja, egy erő, amely a törpékből óriásokat, a mammutokból vergődő, szánalmas kisegereket teremthet. A vállalati kultúra az, ami ezzel az erővel rendelkezik.

Mi a vállalati kultúra? Hogyan hat? Hogyan befolyásolható, módosítható, fejleszthető? Létezik jó vagy rossz vállalati kultúra? Mi a vezető szerepe és milyen technikákat alkalmazhat? Miként segítheti vállalatát, a munkaszervezetét még hatékonyabbá tenni? Ezek olyan borzasztóan izgalmas kérdések, amelyeknek megválaszolása és a feleletek figyelembe vétele, sikeres alkalmazása nem csak a vállalata számára, de személy szerint Önnek is nagyon fontos.

Jöjjön el konferenciánkra, ahol kiváló szakemberek, sikeres gyakorló kollégák megosztják Önnel tapasztalataikat! Beszélgethet az Önökkel hasonló cipőben járókkal, és tudást cserélhet velük. Jöjjön el a konferenciánkra, várjuk az Ön tudását és tapasztalatait is. A rendezvény sikeréhez szükség van Önre!
 
Akik a tapasztalataikat megosztják velünk: A.A. Stádium Kft., Chinoin Zrt., DS Smith Packaging Hungary Kft., KAYSER Automotive Hungária Kft., KUKA Robotics Hungária Ipari Kft., Menedzsmentor, Nestlé Hungária Kft., NI Hungary Kft., Vienna Life Biztosító Zrt., ...
 

 

Előző hónap Május 2015 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 18 1 2 3
week 19 4 5 6 7 8 9 10
week 20 11 12 13 14 15 16 17
week 21 18 19 20 21 22 23 24
week 22 25 26 27 28 29 30 31

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.