A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
IV. Vállalati Kultúra és Hatékonyság Konferencia
Esemény kezdő dátuma:  2016. Május 24. , Kedd -  8:00
Esemény befejező dátuma:  2016. Május 26. , Csütörtök -  5:00
Az évről évre növekvő érdeklődésnek köszönhetően immár negyedik alkalommal szervezzük meg szakmai rendezvényünket, ahol a Vállalati kultúra, a HR és a modern szemléletű termelékenység-fejlesztés (Lean, TPM)találkozik egymással. A résztvevők a magyar ipar aktualitásaival foglalkozó előadásokon túl szakmai beszélgetésekkel, közös feladatok megoldásának örömével, és egy nagyszerű élménnyel lehetnek gazdagabbak. 

Mi a vállalati kultúra? Hogyan hat? Hogyan befolyásolható, módosítható, fejleszthető? Létezik jó vagy rossz vállalati kultúra? Mi a vezető szerepe és milyen technikákat alkalmazhat? Miként segítheti vállalatát, a munkaszervezetét még hatékonyabbá tenni? Ezek olyan izgalmas kérdések, amelyeknek megválaszolása és a feleletek figyelembe vétele, sikeres alkalmazása nem csak a vállalata számára, de személy szerint Önnek is fontos.

Jöjjön el konferenciánkra, ahol kiváló szakemberek, sikeres gyakorló kollégák megosztják Önnel tapasztalataikat! Beszélgethet az Önökkel hasonló cipőben járókkal, és tudást cserélhet velük.

Jöjjön el a konferenciánkra, várjuk az Ön tudását és tapasztalatait is. A rendezvény sikeréhez szükség van Önre!

 

Első nap témája: Kulturális kihívások napjainkban, új generációk szerepe a hatékonyság fejlesztésében (x,y,z generációk, beillesztés/beilleszkedés, szinergiák).

Második nap témája: A hatékony termelés-szervezés hagyományos és úttörő módszerei, gyárlátogatás – elmélet a gyakorlatban

Harmadik nap témája: Workshop – Saját vállalati problémák közös megoldása, testi felfrissülés, lelki wellness
A harmadik napi workshopunkon a Lean és a HR funkciók gyakorlati együttműködési lehetőségeit vizsgáljuk esettanulmányok megoldásán keresztül. Tesszük ezt azért, mert hiszünk benne, hogy a vállalat Lean módszereken keresztül történő fejlesztésének kulcsa szűkebb értelemben véve az ember, tágabb értelemben pedig a vállalati kultúra fejlődése, fejlesztése. Ez hagyományos értelemben véve a HR feladata, vagyis ebből a szemszögből nézve magától értetődő a kérdés, hogy hogyan működjenek együtt a folyamatos fejlesztésért és az emberi erőforrás fejlesztéséért felelős csapatok.
A workshop során valós életből vett vállalati esettanulmányokon keresztül csoportmunkában a résztvevők tapasztalatainak bevonásával, felhasználásával azonosítjuk a valóságban is működő jó gyakorlatokat.

 

Előadók: http://www.vallalatikultura.hu/eloadok

Program: http://www.vallalatikultura.hu/program

Regisztráció: http://www.vallalatikultura.hu/regisztracio

Előző hónap Május 2016 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 17 1
week 18 2 3 4 5 6 7 8
week 19 9 10 11 12 13 14 15
week 20 16 17 18 19 20 21 22
week 21 23 24 25 26 27 28 29
week 22 30 31

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.