A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Ma
Categories
Kategóriák szerint
Művezetői képzés / Nagysikerű képzéssorozatunk folytatódik!!!
Esemény kezdő dátuma:  2016. Március 23. , Szerda
Esemény befejező dátuma:  2016. Március 24. , Csütörtök
logo aaslogo nn

Művezetői képzés

Nagysikerű képzéssorozatunk folytatódik!!!


lab kezdo

MŰVEZETŐK VEZETŐI ESZKÖZTÁRÁNAK
FEJLESZTÉSE:

Emberi kapcsolati készségek és
Lean szemlélet szinergiában

2 napos TESTRESZABOTT
tréning és workshop

2016. március 23-24.
Airport Hotel Stáció****, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

A művezetők helyzete szinte "slágertémának" mondható. Összekötni a vezetői szintet a dolgozókkal, igényeket egyeztetni, információkat kommunikálni, eredményeket produkálni, problémákat megoldani a saját szavahihetőség, szakmai megbecsülés és becsület megőrzése mellett nem könnyű feladat. Mindeközben lépést kell tartami a modern elvárásokkal is: a Lean rendszer nevében átállási folyamatokat rövidíteni/egyszerűsíteni, karbantartási folyamatokat menedzselni, termelési átfutási időket csökkenteni, vagy éppen fejlesztési projektekben részt venni ma már a legtöbb cégnél nem lehetőség, hanem konkrét elvárás. Egyszerre kell tehát ismerniük a vezetési/kommunikációs/konfliktuskezelési módszereket, és jártasnak lenni a Lean kihívásainak/működésének titkaiban.

Ma már egy művezetőnek tudnia kell, hogy az emberi kapcsolati készségek hogyan állíthatók csatarendbe a Lean érdekében, és a Lean módszereivel hogyan kereshet válaszokat kapcsolati kérdésekre!

Ebben segít a testreszabott képzésünk. Testreszabott, mert nem "konzervet" kínál, hanem a jelentkezők által kitöltött kérdőív kiértékelése alapján állítjuk össze a pontos tematikát a következő témacsoportokon belül:

1. Hatékony kommunikáció:

A kommunikáció az információ áramlás eszköze. Ha megfelelő információ jut el a szükséges csatornákon át, és a mód, valamint az időzítés is megfelelő, akkor már nagyrészt nyert ügyünk van.

A kommunikáció kapcsolati oldala: Ennek elsajátításához biztosítunk gazdag eszköztárat a tréning során, hogy a feladatok kiadása és számonkérése egyértelmű és sikeres legyen.

A kommunikáció Lean oldala: Hogyan beszéljünk Lean nyelven, érzések, vágyak helyett a konkrétumok nyelvén, hogy megfoghatóvá váljon a megfoghatatlan, láthatóvá váljon a láthatatlan.

Az előadók:

Nagy Nóra (Trenóra Bt.) és

Péczely György (A.A. Stádium Kft.)

Kommunikációs tréning és Lean képzés karöltve, személyiségfejlesztés és szemléletfejlesztés egy helyen!

2. Eredményes motiválás:

Ha a teljesítményt értékeljük, az fejlődni fog. Mi a pozitív és mi a negatív motiváció és melyiknek milyen hatása van?

A motiválás kapcsolati oldala: A lemaradókra vagy a sikeresekre fordítsunk több figyelmet? Mi a munkahelyi elismerés 5 nyelve? Ezekre a kérdésekre keresünk választ közösen, amelyek segítségével a mindennapi ösztönzés egyszerűbbé válik.

A motiválás Lean oldala: Újdonságokat várunk el a kollégáinktól, de nem jutunk dűlőre. Folyamatos fejlődést szeretnénk látni, de passzív ellenállásba ütközünk. A Lean módszereinek motivációs hatása hogyan használható fel az eredmények elérésében.

3. Konfliktuskezelés:

Konfliktusokat megoldani a 8 órás munkanap szinte minden percében kell. A külső konfliktusok bennünk feszülő belső konfliktusokká válnak.

A konfliktuskezelés kapcsolati oldala: Hogyan oldjuk meg a problémás helyzeteket úgy, hogy mindenki jó érzéssel jöjjön ki belőlük? Mit tegyünk, hogy ne legyünk sem agresszívak, sem passzívak ezekben a szituációkban? Konfliktus kezelés a team-szupervízió eszközeivel.

A konfliktuskezelés Lean oldala: A konfliktus legtöbbször bele van kódolva a vállalati rendszerekbe. Hogyan jön létre, mi okozza a konfliktust, milyen hatások erősítik fel és merre található a kiút.

4. Problémamegoldás:

Probléma van, volt és lesz. Viszont tegyük fel magunknak a kérdést és válaszoljunk őszintén: hányszor találunk problémáinkra olyan választ, ami végleges megoldást nyújt, vagy egyáltalán hányszor gondolunk arra, hogy ilyesmire szükség lenne? Vagy inkább szaladunk bajtól bajig?

A problémamegoldás kapcsolati oldala: A problémák megkerülhetetlenek, mégis sokszor tartunk attól, hogy szembenézzünk velük. Mit nyerek azzal, ha lehetőséget látok a problémában? Milyen kommunikációs eszközök segítik a probléma eredményes megközelítését? Hogyan érveljek önmagam és munkatársaim felé a megoldási folyamat során?

A problémamegoldás Lean oldala: A gyökérokok megtalálása elengedhetetlen egy probléma megoldásához, de ugyanígy szükséges a kezdeményezések hatékony, Lean elvek szerint történő irányítása.

reg

Tanuljon Ön is a legjobbaktól, ne érje be kevesebbel!

Időpont: 2016. március 23-24.

Szervező: Trenóra Bt és A.A. Stádium Kft.

Helyszín: Airport Hotel Stáció****, 2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.

Előadók:

Nagy Nóra - Trenóra Bt.

Péczely György - A.A. Stádium Kft.

A tréning ellenértéke 52 eFt + ÁFA részvételi díj + 8 eFt + ÁFA étkezés / fő / nap (120 eFt a teljes képzésre/fő). Az ár tartalmazza a képzési anyagok, az ebéd, illetve frissítők költségét. Szállásfoglalás felár ellenében kérhető.

A kitöltött jelentkezési lapokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk 2016. március 16-ig.

Kérdés esetén keresse Beretka Mariann kolléganőnket Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 20/989-41-28-as telefonszámon.

Kinek ajánljuk a képzést?

Mű(szak)vezetőknek, csoportvezetőknek, középvezetőknek.

Milyen ismeretekkel gazdagodhat?

Fejlesztheti az emberi kapcsolatok (kommunikáció, motiváció, konfliktuskezelés, problémamegoldás) terén szerzett képességeit csakúgy, mint a Lean szemléletű termelés- szervezési gyakorlatát.

A tréninget vezetik:

Nagy Nóra - Trenóra Bt.

Nóra 10 éve dolgozik trénerként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként. Korábbi életszakaszaiban tanár, majd egy nemzetközi bank kommunikációért felelős közgazdásza volt. Jelenlegi munkáiban ötvözi az előző területek tapasztalatait: az ismeretátadást és az üzleti kommunikációt. Trénerként a rugalmas, egyénre szabott irányt képviseli. Felismerte, hogy egy vezetői képzésen is ott ül az egyén a maga konfliktusaival, kommunikációs nehézségéivel, stresszel teli életformájával, így alakultak ki a tréningek komplex tematikái. A termelői szférában és középvezetők képzésében otthonosan mozog. Coachként a szupervízió alapú iskolát képviseli.

Péczely György - A.A.Stádium Kft.

György TPM, Lean és hozzájuk kapcsolódó módszerek bevezetésének támogatásával foglalkozik. Kisebb, egy telephelyre vonatkozó bevezetésektől kezdve nagyméretű több telephelyet érintő fejlesztési programokban vesz részt Magyarországon. Olyan kiváló, nagy múltú vállalatokkal dolgozott/dolgozik együtt, mint a Sanofi, General Electric, Schott, Bosch, Jabil, Pick.

Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki nem csak alkalmazója, de kutatója is a Lean, TPM vállalati kultúra fogalomköröknek. 2012-ben jelent meg társszerzőként a Lean3 című könyve, amely az első magyar nyelven, hazai tapasztalatok alapján íródott könyv a témában.

Előző hónap Március 2016 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 9 1 2 3 4 5 6
week 10 7 8 9 10 11 12 13
week 11 14 15 16 17 18 19 20
week 12 21 22 23 24 25 26 27
week 13 28 29 30 31

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.