A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Fujifilm FORGE GUARD® hamisítás elleni címke

forgeguard-main small

forgeguard03Napjainkban a hamis és gyenge minőségű termékeket széles körben értékesítik a piacon, súlyos károkat okozva a gyártóknak, jelentősen rombolva a márka értékét.

A Fujifilm FORGE GUARD® hamisítás elleni címkével könnyedén ellenőrizheti a valódi termék hitelességét! Járjon egy lépéssel a hamisítók előtt.

A hologramos címke az egyik legnépszerűbb biztonsági technológia, azonban mára elveszítette megbízhatóságát. Napjainkra sokan képesek előállítani jó minőségben a hologramos biztonsági címkéket. Ezzel szemben a Fujifilm FORGE GUARD® egyedülálló technológiája révén nagyfokú biztonságot és könnyű ellenőrizhetőséget nyújt a hamisítás ellen harcban. A Fujifilm saját maga fejlesztette titkos alapanyagai, saját maga kifejlesztett gépsorok és titkos belső gyártási procedúrák szavatolják, hogy a FORGE GUARD® címke nem hamisítható, más által elő nem állítható.

ForgeGuard

Nagyfokú hő-, fény- és vízállóság

A FORGE GUARD® rejtett színes képe ellenáll a környezeti hatásoknak, úgymint a magas hőmérséklet, a magas páratartalom és a napfény. A rejtett színes kép nem fakult az 5 órán át tartó 200 °C-os teszt során, valamint az 500 luxos fény sem tett benne kárt.

Használata rendkívül egyszerű

A FORGE GUARD® biztonsági címke ellenőrzése bárki által bárhol elvégezhető a bankkártya méretű ellenőrző ablak segítségével. Ezen keresztül nézve az üresnek tűnő címkén előtűnik a részletgazdag, színes és tiszta kép, ami lehet szöveg, kép, céglogó, vagy ezek bármilyen kombinációja. A címkén lévő bevágások szavatolják, hogy az roncsolás nélkül nem eltávolítható, így másik, hamis termékre át nem helyezhető.


A FORGE GUARD® terméken vagy csomagoláson való bevezetése után a következő eredmények várhatóak:

  • A hamisított termékek szürke import / exportjának csökkenése vagy leállítása
  • A márka védelme
  • Az értékesítési veszteség lehetőségének csökkentése vagy leállítása
  • Jobb ügyfélkiszolgálás a könnyebb és gyorsabb termékellenőrzésnek köszönhetően

Kiszerelések, rendelési mennyiségek és további információ: 

 

Információért kérjük hívja Takács Attila kollegánkat a 20/980-4664 telefonszámon.

  

Felkeltettük az érdeklődését?

Hozzászólás, kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén. 
Előző hónap Február 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 5 1 2 3
week 6 4 5 6 7 8 9 10
week 7 11 12 13 14 15 16 17
week 8 18 19 20 21 22 23 24
week 9 25 26 27 28

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.