A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Fujifilm FORGE GUARD® hamisítás elleni címke

forgeguard-main small

forgeguard03Napjainkban a hamis és gyenge minőségű termékeket széles körben értékesítik a piacon, súlyos károkat okozva a gyártóknak, jelentősen rombolva a márka értékét.

A Fujifilm FORGE GUARD® hamisítás elleni címkével könnyedén ellenőrizheti a valódi termék hitelességét! Járjon egy lépéssel a hamisítók előtt.

A hologramos címke az egyik legnépszerűbb biztonsági technológia, azonban mára elveszítette megbízhatóságát. Napjainkra sokan képesek előállítani jó minőségben a hologramos biztonsági címkéket. Ezzel szemben a Fujifilm FORGE GUARD® egyedülálló technológiája révén nagyfokú biztonságot és könnyű ellenőrizhetőséget nyújt a hamisítás ellen harcban. A Fujifilm saját maga fejlesztette titkos alapanyagai, saját maga kifejlesztett gépsorok és titkos belső gyártási procedúrák szavatolják, hogy a FORGE GUARD® címke nem hamisítható, más által elő nem állítható.

ForgeGuard

Nagyfokú hő-, fény- és vízállóság

A FORGE GUARD® rejtett színes képe ellenáll a környezeti hatásoknak, úgymint a magas hőmérséklet, a magas páratartalom és a napfény. A rejtett színes kép nem fakult az 5 órán át tartó 200 °C-os teszt során, valamint az 500 luxos fény sem tett benne kárt.

Használata rendkívül egyszerű

A FORGE GUARD® biztonsági címke ellenőrzése bárki által bárhol elvégezhető a bankkártya méretű ellenőrző ablak segítségével. Ezen keresztül nézve az üresnek tűnő címkén előtűnik a részletgazdag, színes és tiszta kép, ami lehet szöveg, kép, céglogó, vagy ezek bármilyen kombinációja. A címkén lévő bevágások szavatolják, hogy az roncsolás nélkül nem eltávolítható, így másik, hamis termékre át nem helyezhető.


A FORGE GUARD® terméken vagy csomagoláson való bevezetése után a következő eredmények várhatóak:

  • A hamisított termékek szürke import / exportjának csökkenése vagy leállítása
  • A márka védelme
  • Az értékesítési veszteség lehetőségének csökkentése vagy leállítása
  • Jobb ügyfélkiszolgálás a könnyebb és gyorsabb termékellenőrzésnek köszönhetően

Kiszerelések, rendelési mennyiségek és további információ: 

 

Információért kérjük hívja Takács Attila kollegánkat a 20/980-4664 telefonszámon.

  

Felkeltettük az érdeklődését?

Hozzászólás, kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén. 
Előző hónap Október 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 40 1 2 3 4 5 6
week 41 7 8 9 10 11 12 13
week 42 14 15 16 17 18 19 20
week 43 21 22 23 24 25 26 27
week 44 28 29 30 31

Hírlevél feliratkozás

  

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.