A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Rozsdamentes hézagoló alátétek patkó alakban és egyedi formákban, méretben is

rozsdamentes hézagoló lemezek

Az előrevágott hézagoló lemezekkel könnyebbé és költségkimélőbbé teheti a tengelybeállítást és más szintezési feladatot. Az általunk forgalmazott hézagoló lemezek kiváló minőségű anyagból és méreteiket tekintve óriási választékban készülnek, így bármilyen típusú gép esetén felhasználhatók.

A hézagoló lemezek használatának előnyei:

 • Költség megtakarítás - Az előrevágott hézagoló lemezek négyszer olyan hatékonyak, mint a házilag, kézzel készítettek. Gondolja meg, mennyi időbe telik megtalálni a megfelelő vastagságot, a megfelelő anyagot, amelyből a hézagoló lemez készüljön. Továbbá, a megrajzolás, a kivágás, a lecsiszolás, mind-mind óriási költséggel járnak. Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb kiválasztani a polcról a kívánt vastagságú és anyagú hézagoló lemezt. Az installálás és a javítás is sokkal könnyebb és kivitelezhetőbb, ha előrevágott hézagoló lemezeket használunk.
 • Időmegtakarítás - Több időt fordíthat a termelésre, a gyár hatékonyabbá tételére.
 • Könnyű raktározás - Az előrevágott hézagoló lemezek könnyen, logikus rendszerben tárolhatók, ezzel is elősegítve a gyors felhasználást és a leltározást
rozsdamentes hézagoló lemezek
 • Biztonságosabb munkahely - A lemezek használatával biztonságosabbá teheti munkahelyét, csökkentheti a vágásból és az installálásból származó sérülések számát. A maximális biztonság érdekében mindegyik lemez sarka le van kerekítve és csiszolva.
 • Nagyobb megbízhatóság - A előrevágott hézagoló lemezek használata növeli a gépek megbízhatóságát. A gépeket pontosabban állíthatja be, sokkal tovább üzemelnek leállás és egyéb kár nélkül.
 • Megnövelt pontosság - Nagyon sok olyan eset előfordulhat, ahol a milliméter századrészei is számíthatnak, azaz bármilyen kis pontatatlanság is vibrációt eredményezhet, amely később meghibásodást vagy költséges gépleállást okozhat.
 • Széles választék - A előrevágott hézagoló lemezek sokféle méretben, vastagságban kaphatók.

  • ÚJDONSÁG!!! Amennyiben egyedi méretben, formában van szüksége rozsdamentes hézagoló alátétre, kérje egyedi ajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
  • A patkó alakú standard hézagoló alátéteket az alábbi táblázat foglalja össze:
   • Minimális rendelési mennyiség: 30db tételenként
rozsdamentes hézagolólemez shims
  A B C D
  a=50 [mm] a=75 [mm] a= 100 [mm] a= 125 [mm]
  b=15,5 [mm] b=19,5 [mm] b= 32 [mm] b= 43 [mm]
méret                
[mm]                
0,025                
0,050                
0,100                
0,200                
0,250                
0,400                
0,500                
0,700                
1,00                
2,00                
3,00                
Összesen                


Felkeltettük az érdeklődését?

 
Hozzászólás, kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén. 
Előző hónap Április 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5
week 15 6 7 8 9 10 11 12
week 16 13 14 15 16 17 18 19
week 17 20 21 22 23 24 25 26
week 18 27 28 29 30

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.