A.A. Stádium Kft. - TPM, Lean, műszaki diagnosztika

Szaktudás
Tapasztalat
Dinamizmus

Rozsdamentes hézagoló alátétek patkó alakban és egyedi formákban, méretben is

rozsdamentes hézagoló lemezek

Az előrevágott hézagoló lemezekkel könnyebbé és költségkimélőbbé teheti a tengelybeállítást és más szintezési feladatot. Az általunk forgalmazott hézagoló lemezek kiváló minőségű anyagból és méreteiket tekintve óriási választékban készülnek, így bármilyen típusú gép esetén felhasználhatók.

A hézagoló lemezek használatának előnyei:

 • Költség megtakarítás - Az előrevágott hézagoló lemezek négyszer olyan hatékonyak, mint a házilag, kézzel készítettek. Gondolja meg, mennyi időbe telik megtalálni a megfelelő vastagságot, a megfelelő anyagot, amelyből a hézagoló lemez készüljön. Továbbá, a megrajzolás, a kivágás, a lecsiszolás, mind-mind óriási költséggel járnak. Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb kiválasztani a polcról a kívánt vastagságú és anyagú hézagoló lemezt. Az installálás és a javítás is sokkal könnyebb és kivitelezhetőbb, ha előrevágott hézagoló lemezeket használunk.
 • Időmegtakarítás - Több időt fordíthat a termelésre, a gyár hatékonyabbá tételére.
 • Könnyű raktározás - Az előrevágott hézagoló lemezek könnyen, logikus rendszerben tárolhatók, ezzel is elősegítve a gyors felhasználást és a leltározást
rozsdamentes hézagoló lemezek
 • Biztonságosabb munkahely - A lemezek használatával biztonságosabbá teheti munkahelyét, csökkentheti a vágásból és az installálásból származó sérülések számát. A maximális biztonság érdekében mindegyik lemez sarka le van kerekítve és csiszolva.
 • Nagyobb megbízhatóság - A előrevágott hézagoló lemezek használata növeli a gépek megbízhatóságát. A gépeket pontosabban állíthatja be, sokkal tovább üzemelnek leállás és egyéb kár nélkül.
 • Megnövelt pontosság - Nagyon sok olyan eset előfordulhat, ahol a milliméter századrészei is számíthatnak, azaz bármilyen kis pontatatlanság is vibrációt eredményezhet, amely később meghibásodást vagy költséges gépleállást okozhat.
 • Széles választék - A előrevágott hézagoló lemezek sokféle méretben, vastagságban kaphatók.

  • ÚJDONSÁG!!! Amennyiben egyedi méretben, formában van szüksége rozsdamentes hézagoló alátétre, kérje egyedi ajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
  • A patkó alakú standard hézagoló alátéteket az alábbi táblázat foglalja össze:
   • Minimális rendelési mennyiség: 30db tételenként
rozsdamentes hézagolólemez shims
  A B C D
  a=50 [mm] a=75 [mm] a= 100 [mm] a= 125 [mm]
  b=15,5 [mm] b=19,5 [mm] b= 32 [mm] b= 43 [mm]
méret                
[mm]                
0,025                
0,050                
0,100                
0,200                
0,250                
0,400                
0,500                
0,700                
1,00                
2,00                
3,00                
Összesen                


Felkeltettük az érdeklődését?

 
Hozzászólás, kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén. 
Előző hónap Február 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 5 1 2
week 6 3 4 5 6 7 8 9
week 7 10 11 12 13 14 15 16
week 8 17 18 19 20 21 22 23
week 9 24 25 26 27 28 29

Hírlevél feliratkozás

Partnereink

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete
Európai TPM Intézet
 
Performance Storyboard
 
Elektrovillszer
 
Distribuitorul în România a filmului sensibil la presiune Fujifilm Prescale este firma A.A. Stádium Kft. (Srl.) Ungaria.